FRITUUR DAGERAAD 2000

FRITUUR DAGERAAD 2000 Frituur Dageraad

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 97 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Frituur Dageraad 2000. Meer weten? Ontdek meer

1 apr 2022 om 19:47 Dommage que les ailes de poulet étaient sur la fricandelle Spécial, beaucoup de sauce sur le paquet
2 mrt 2022 om 21:35 Super!
29 jan 2022 om 8:11 I ordered my food at 18:00 to be delivered by 18:45, which was not "as soon as possible", so there was plenty of time for the restaurant to make my order. No communication from the restaurant at all and received my food an HOUR late. Hungry children!
23 jan 2022 om 22:01 Super snel, super lekker!
17 jan 2022 om 16:47 Heel goede frieten
13 jan 2022 om 10:57 Snel, vriendelijke bezorger! Eindelijk iemand die ons adres juist leest en niet op het verkeerde adres bezorgd
3 jan 2022 om 22:35 Lekker!
2 jan 2022 om 21:10 Super lekker & goed gebakken allemaal!
2 jan 2022 om 15:05 Om 19u30 online aangegeven dat we om 20u15 ons eten wilden, maar er werd pas geleverd om 21u. Begrip voor drukte in de zaak, maar dan moet je niet via TakeAway werken. Frietjes en snacks wel lekker en alles heel warm. Vriendelijke bezorger.
26 dec 2021 om 23:21 Top!
24 dec 2021 om 21:32 Lekkerste frituur van de buurt. Frietjes altijd krokant en warm
5 dec 2021 om 21:05 Frietjes waren niet meegeleverd